Etiket Sonuçları: urfa lisesi

Okulumuzda Masa Tenisi Turnuvası

Bilek Güreşi Türkiye Derecesi Bizim Okuldan

Şbt

Okulumuz Eski müdürlerinden olan Emekli öğretmen Halil Göçer okulumuzda Kariyer günlerinde öğrencilere deneyimlerini anlattı.

Okul Korfbol Takımımız İl İkincisi Oldu

T.C.

HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Sayı     : E-55541901-918.01-96836520        16.02.2024

Konu   :  Sıfır Atık Yarışması

DAĞITIM YERLERİNE

İlgi      : a ) 4857 sayılı İş Kanunu.

b) 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu.

c)  2872 sayılı Çevre Kanunu.

ç) 12.07.2019 tarihli ve 30829 sayılı Sıfır Atık Yönetmeliği.

d) Milli Eğitim Bakanlığı Belgelendirme Hizmetleri Yönergesi.

e) Milli Eğitim Bakanlığının (Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü) 09.02.2024 tarihli ve E-24301423-611.04-96274558 sayılı yazısı.

f) İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 14.02.2024 tarihli ve 96646500 sayılı yazısı.

Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde; atıkların kontrol altına alınması, gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir ülke ile yaşanabilir bir dünya bırakmak için Sıfır Atık Projesi uygulanmaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatı ile okul ve kurumlarında; atık yönetimi, sürdürülebilirlik ve çevre dostu uygulamaların yaygınlaşması amaçlanmaktadır. Resmi ve özel okullarımızda öğrencilerde atık üretimini azaltmak, geri/ileri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak, yenilikçi çözümleri geliştirmek amacı ile  "Sıfır Atık Yarışması" planlandığı İlgi (e) yazıda belirtilmekte olup resmî/özel anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin bireysel eserlerinin ve okulların iyi uygulama örneklerinin paylaşılması hedeflenmektedir.

Sıfır Atık Projesi kapsamında; ''Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Kategorisi'', ''Sıfır Atık Projeleri Kategorisi'' ve ''İyi Uygulama Yapan Okul Kategorisi'' olarak 3 (üç) farklı kategoride yarışma düzenlenmektedir.

Bu itibarla, "Sıfır Atık Yarışması"nın  Ekte yer alan şartnamede belirtilen koşullara uygun olarak; Okullarımızın mutlaka katılım sağlamasını, projelerinin detaylarını anlatan ilgili materyallerini de  ( sunum, video, fotograf vb. ) 29.02.2024 tarihine kadar Müdürlüğümüz e-posta adresine (haliliye63_isgb@meb.gov.tr ) veya elden gönderilmesini;

Bilgilerini ve gereğini rica ederim.

Mehmet VURAL

İlçe Milli Eğitim Müdürü

Ek :

-İlgi yazı ve ekleri.

- Şartname.

- Duyuru Afişi.

Dağıtım: Tüm Okul Müd.

Şbt

Okul hentbol takımımız, okul sporları genç erkekler kategorisinde ilde şampiyon olup bölgede ilimisi temsil etme hakkı kazanmıştı. Bölge maçlarında başarıyla geçiren okul Hentbol takımımız bölge maçlarında şampiyon olarak okulumuzu Türkiye yarı finallerinde temsil etme hakki kazanmıştır.

Okulumuz Kız Basketbol Takımı Urfa Şampiyonu Oldu

Okulumuzda Cumhuriyetin 100.Yılı Kutlamaları