T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HALİLİYE - Urfa Anadolu Lisesi

Maarifin Yüz Akı e-Dergisi

Maarifin Yüz Akı e-Dergisi

 

İlgi       : a) Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının 01.04.2024 tarihli 99896785 sayılı                       yazısı.

               B) Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 04.04.2024 tarih ve 100191109 sayılı yazısı.

 

          Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının öğrencilerin kendine, ailesine ve topluma karşı saygılı; toplumsal sorunlara duyarlı; bütün canlılarla birlikte doğaya ve çevreye, nesne ve eşyalara fayda ve estetik katacak; sorun çözen, iş birliği içinde çalışma becerisi gelişmiş; hayatını daha anlamlı ve değerli kılacak kişiler olarak yetişmeleri amacı doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir.

Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının koordinesinde hazırlanacak Maarifin Yüz Akı e-Dergisi'nin ikinci sayısının ana teması "Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri" olarak belirlenmiştir. Dergide, başta öğrenci, öğretmen ve eğitim yöneticileri olmak üzere tüm eğitim paydaşları tarafından gerçekleştirilmiş sosyal sorumluluk faaliyetlerine yer verilecektir. Bu hususta hazırlanan başvuru kılavuzu ekte yer almakta olup sürece ilişkin koordinasyonun kılavuzda yer alan önemli tarihlere uygun şekilde sağlanması hususunda; Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

 

 

                                                                                                                                                 Mahmut FIRAT                                                                                                                                     Müdür a.

                                                                                                      İlçe Milli Eğitim Şube Müdür

 

 

     

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.04.2024 - Güncelleme: 15.04.2024 08:26 - Görüntülenme: 77
  Beğen | 0  kişi beğendi